De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, ...)
Voedingsmiddelen klaarmaken of opwarmen
Belegde broodjes, hamburgers, ... samenstellen en afwerken
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer
De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
De bereiding van belegde broodjes, brood, ... plannen volgens de verwachte verkoop
De presentatie van producten en van warme en koude gerechten in een toonbank of op een buffet verzorgen
Het buffet of de toonbank in de loop van de dienst opnieuw aanvullen
De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...)
De bestelling opnemen
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
Aanbod
Een parttime studentencontract van bepaalde duur.
Een competitief salaris met extralegale voordelen.
Salaris tussen € 12,9336 en 14,3707 bruto per uur.
Een dynamische werkomgeving en een flexibel uurrooster.